Hundar i fokus

I morse kl 03.30 ringde väckarklockan och en timme senare hade jag, Tommie, Catla & gästande Bessie packat in oss i bilen för avfärd mot Färsta Ridhus i Sundsvall. Och nej, även om färdmålets namn antyder annat så var det inte några hästrelaterade aktiviteter som stod på agendan. Nix, här var det hundar av alla de slag som stod i fokus och Catla visade än en gång upp sig med stor framgång. För Catlas del så var det dock ingen tvekan om vad som var dagens egentliga höjdpunkt, för det var ju förstås att återse kullbrorsan Harry 🙂

På vägen hem stannade vi i Delsbo där det blev en trevlig fikastund hos Tommies underbara farmor, och därefter var det ett gäng rejält trötta själar som fortsatte färden hem till en ivrigt väntande Bus. Den sistnämnda verkade för övrigt vilja försäkra sig om att inte missa även nästa utställning, för hon såg genast till att packa ner sig i “utställningsväskan”. Sött!

/ Storkelina – SÅ trött (fast på ett skönt vis)

Catla & Harry

Catla (närmast i bild) och kullbrodern Harry hade inte träffats sedan de skildes åt den 14 juli 2012.

Delsbo

Tommie med Catla & hennes moster Bessie (närmast i bild) på väg till farmor i Delsbo.

Efter Sundsvall

En trött Catla poserar med dagens prisskörd.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Hundar i fokus

  1. Wilma >> Catla var duktig, men hon blir säkert ännu duktigare om DU tränar med henne lite! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.