Onsdagsmix

För ett par månader sedan aviserade jag att det här skulle skrivas om modernt föräldraskap, men detta föll sedan i glömska. Efter att ha läst Camilla von Otters härliga ledare i senaste numret av Vi i villa blev jag dock åter inspirerad, så nu jäklar har det skrivits 🙂 Jag väntar dock lite till med att publicera, för det här ämnet är i mitt tycke både så viktigt och intressant att jag vill fila ordentligt på texten. Som självutnämnd expert på livets stora och svåra frågor vill jag liksom inte riskera att reta upp alltför många alltför mycket 😉

Annars rullar livet på ungefär som vanligt och årets klänningsjakt (ska på bröllop i slutet av månaden) är i full gång. Jag skriver årets jakt, för det börjar kännas som ett återkommande tema med vigsel och jag-har-ingenting-att-ha-på-mig-problematiken. Tänk om folk hade den goda smaken att gifta sig samma årstid, samma tid på dagen OCH med samma klädkod på inbjudan – då kunde man ju ha samma klänning mer än en gång tänker jag.

I morgon blir det jobb i huvudstaden, och det innebär att det strax är tid för undertecknad att krypa till kojs. Alltså: Ha det fint!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.