Äckligt värre

Tomater

Nyinköpta men näppeligen nyskördade cocktailtomater…

Både jag & Tommie brukar vara väääldigt noggranna med vilka varor vi väljer när vi handlar mat. För att kunna vara sådär petig så gäller det dock att ha gott om tid, och så är ju tyvärr inte alltid fallet. Det sistnämnda blev minst sagt påtagligt i dag när jag öppnade den nyinköpta förpackningen med cocktailtomater. Tomaterna var inte bara lurviga, en del av dem var så ruttna så att det närmast forsade tomatsaft ur dem = papperskassen de fraktats i var alldeles blöt i botten 🙁 Såååå vidrigt och jag kan lova att saluförande butik kommer att höra i från undertecknad. Eftersom jag inte tänker hänga ut den aktuella butiken här så vill jag i alla fall understryka att det INTE rör sig om någon av affärerna i Våla eller Månkarbo, och DET tackar vi för!

/ Storkelina – besviken tomatfantast

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.