Helgkompott

Fredagskvällen var av det extremt stillsamma slaget. Runt halvåttatiden så kröp jag & Tommie till kojs för att vila en stund – vi gör så i bland och brukar vakna en eller ett par timmar senare och kolla på en film eller nå’t. Så blidde dock inte fallet denna gång, nix inte förrän vid 4.30-tiden på lördagsmorgonen slog vi upp våra yrvaket bruna och förundrades över att varken Bus eller Catla hade pockat på att få mat… Substansintag? Nä, inget starkare än smultronläsk och kaffe i alla fall. Det är rackar’ns skumt hur det kan bli när man har passerat 25-årsstrecket… 😉

I går var vi som sagt uppe tidigt, och det var i sanning en härlig känsla att vakna ordentligt utvilad. Dagen bjöd sedermera på vedsläpning (Tommie), skogspromenad (undertecknad & Catla), handling på Köttboden i Våla (jag & granntösen) samt sist men inte minst: Årets första korvgrillning & öl på Annelund 😛

Efter grillning blidde det kvalseriehockey hemma i stugan för mig & Tommie innan det slutligen blev till att käka Tacos och spela spel med Christian & Jejje. En toppenlördag!

I dag har Tommie fortsatt att jobba med veden medan jag själv har ägnat dagen åt att röja av verandan. Jätteskönt att ha det gjort, men jag var inte helt nöjd med att någon/några hade urinerat (!) på alla dynor och plädar i dynboxen. Eftersom det är få som ens kommer in i lådan så får nog skogsmössen anses vara huvudmisstänkta, sickna rackare 🙁

/ Storkelina – nu i viloläge

Korvgrillning

Korvgrillning på Annelund i fiiinvädret. 🙂

Bus med kroken

Sötaste Bus med sin karaktäristiska “krok” till svanstipp har varit ute MASSOR i helgen…

Kollar Rocky

… precis som Catla.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.