Glad Påsk & så’nt!

Glad Påsk

På alla hjärtans dag blev min bonusbrorson Danne & hans Maria förstagångsföräldrar till lilla Alicia (se bilden ovan). Enligt uppgift så kom flickebarnet dock INTE med storken utan med påskharen (lite tidig i år) = undertecknad pippi med långa ben tycks ha legat rejält på latsidan… 😉

Redan nu så passar jag på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!  Jag misstänker nämligen att jag de närmaste dagarna kommer att vara upptagen med massor av annat än att blogga, MEN jag looovar: Det skojiga (om det blir nå’t då’ra) kommer förstås att dokumenteras för senare publicering.

I morgon blir det till att jobba nere i Stockholm och därmed blir det tidig sänggång i afton. Att jag kryper till kojs betyder dock inte nödvändigtvis omedelbar sömn för jag har ju mina Quizkampskompisar Lembit2000, Ribban66, Sixxdog & Skvimpen 🙂

/ Storkelina – pippin med långa ben

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.