Prinsessor på vift

I dag hade bygden besök av prinsessorna Livia & Nicki, det vill säga Tommies högst charmerande systerdöttrar. Tillsammans med mamma Anne, pappa Dave & mormor Mona dök de upp någon gång mitt på dagen och hann sedan med MASSOR innan det var dags för hemfärd = tittade på Annelunds höns och fick varsitt nyvärpt ägg, provsatt traktorn, åkte fyrhjuling med morbror Tommie, red på Rävsvads fina shettis Ronja, klappade fåret Isabella, busade på tomten och käkade middag. I detta nu är både jag & Tommie två vansinnigt trötta själar, men ett som är alldeles säkert är att gästerna förgyllde våran dag 🙂 Ett varmt tack till våra underbara grannar (i bägge riktningarna!) för att ni hjälpte oss att ge Livia & Nicki några riktigt minnesvärda upplevelser!

Efter att våra besökare hade gett sig av, men innan det var dags att inta en välbehövlig soffjäsarposition, så hängde jag med Jejje och tittade på det fina kallblodsfölet som jag tidigare har berättat om. Den unga damen e. Järvsöfaks u. Roldi har nu hunnit bli knappa tre veckor och är förstås oerhört söt. Jisses, vill ha!!! Fast jag misstänker ju att Tommie skulle misstycka om jag tar hem henne och låter henne sussa i sängen med oss andra… 😉

Lagbild

Bakre raden: Storkelina (förutom hönsen då). Främre raden fr.vä: Nicki, Catla & Livia. Bilden är tagen framför Annelunds fina hönsgård!

Livia Ronja

Livia sitter på Rävsvads fina shettis Ronja, och Cicci håller i.

Livia Ronja igen

Här flyger man fram i trav! Kolla in fåret som tassar med i bakgrunden – hon hänger med på ALLT.

Tommie Nicki

Här sitter Nicki i gudfar Tommies knä, och det är…

Tommie Nicki igen

… SÅ roligt!

Tommies verk

På Annelund har man döpt alla sina hönor efter skådespelerskor som Greta Garbo & Ingrid Bergman… utom hönan Tommie då. I dag fick hennes fjäderfria namne några av hennes ägg. 😛

Roldi m fl

Jejje, den stolta modern Roldi hennes fiiinfina stoföl som går under…

Aprilsol

… arbetsnamnet Aprilsol.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.