Aktiv helg

I fredags åkte jag, Tommie & Catla till Eskilstuna för att tillsammans med ett STORT antal hundentusiaster avnjuta en italiensk buffé på Vilsta Sporthotell. Det var både gott och trevligt men det var också tydligt att alla var fokuserade på morgondagen, det vill säga Boston Show 2013. Jodå, ett hundratal vovvar av rasen bostonterrier skulle ställas ut och alla ville ju naturligtvis vara utvilade och på hugget inför detta. Undertecknad? Mest rackar’ns nervös, men det visade sig vara helt i onödan då Catla skördade framgång och blev 3:e bästa juniortik. Jättekul! 🙂

Vi kom hem i går kväll och var heeelt slutkörda = tidig sänggång. I morse var vi något piggare, men det var faktiskt marginellt 🙁 Jag har dessutom en himlans massa värk i kroppen men trots det så åkte vi en sväng till Vendel för att kolla på Christian, Dick & Rulle med flera som körde en Endurotävling (typ motorcykel på terrängbana). Vi blev dock inte alls långvariga, för när regnet kom så var vi alltför bekväma för att hänga kvar. I stället?! Hem till sängen för en lång och skööön tupplur!

Publik2

I husses knä i väntan på att äntra utställningsringen.

Catla o Eagle igen

Catla fick träffa sin pappa Eagle (till höger) för allra första gången.

Team Catla

I utställningsringen var vi många, så även där blev det en del väntan.

Trea

Här är vi nöjda och belåtna då vi fått veta att Catla blev 3:e bästa juniortik.

Enduro

I nya halsbandet (1-årspresent i förskott från uppfödaren) på Endurotävling i Vendel.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.