Gästvänligt värre

Under vinterhalvåret så orkar jag sällan göra saker efter jobbet, framför allt inte de kvällar då jag ska arbeta i Stockholm dagen därpå. Den här årstiden blir det dock lite bättre med energiförrådet, och den här veckan har jag faktiskt ätit middag på bortaplan två (!) kvällar i rad 🙂 I måndags blev det spontanmiddag med tacos på Annelund, och i samband med detta (eller nja, det var väl snarare strax efter 😉 ) så passade Jejje på att plocka bort Tommies stygn. Under tisdagskvällen blidde det sedermera en underbar ost, grönsaks- och kycklingbuffé (resulterade i egenhändigt komponerad sallad 😛 ) hemma hos Jenny & Johannes i Uppsala, och med oss hem fick vi Catlas moster Bessie.

Gårdagen bjöd på besök av Catlas & Bessies uppfödare, nämligen Nisse & Ann-Britt från Skellefteå. Tillsammans åt vi gott och pratade en himlans massa = superkul! I dag? Efter att ha inlett veckan med ett intensivt umgängesliv så har det blivit till att ligga på sofflocket, käka pizza, sola och slappa i största allmänhet. Skönt!

Stygn

Efter tacos på Annelund så blev det stygnborttagning, och Tommies djupa sår har läkt SÅ fint.

Pusskalas

Jenny & Johannes pussade lilla Bessie i massor innan det var dags att säga adjö för några veckor.

 

Salladsbuffé

Att bjuda på sallad i form av en buffé med ostar, grönsaker & kött i små skålar var en utomordentligt trevlig idé.

Vilar hakan

Catla vilar hakan på fiiina moster Bessie.

Ute

Tommie till vänster och bostonterrieruppfödarna Ann-Britt & Nisse svalkade sig med kylda drycker.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.