Rapport från värmen

Kaffekoppen

Denna underbara kruka fick jag förra året av Camilla, då med en vacker plantering i. Det var min “grattis-det-är-klart-att-ni-får-köpa-en-av-valparna-från-Hjoggböle-present”!

Helgens varma väder har gjort att energireserverna varit närmast obefintliga, men jag har ändå hunnit med en hel del småpyssel 🙂 En massa tid har tillbringats i granngården Annelunds partylada, där förberedelserna inför kommande gårdsfest pågår för fullt. Okej, jag tillstår att det inte bara har jobbats utan även funnits tid för umgänge MEN det kändes ändå fint att få bidra en smula. Det kan ju faktiskt hända att även Tommies 40-årspartaj ska firas “over there”.

I går hade Jejje snott ihop en alldeles delikat pastasallad som var tänkt att avnjutas efter bad i Trollsjön, men icke då. När vi närmade oss nämnd sjö så formligen öppnade sig himlen och det regnade som aldrig förr… Vi fick således nöja oss med att titta på den coola sjön (egentligen en bergtäkt) för att sedermera vända hem och käka. Synd! 🙁

I dag har jag mest grejat på tomten vilket bland annat innebar att den underbara krukan ovan fick påhälsning av en liten Aster, dynorna till utemöblerna lurvades av och att diverse ogräs förflyttades till komposten. Sedan? Trött, genomsvettig och redo för en tupplur.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Rapport från värmen

  1. Jejje >> Ja ja, DU ja! Men så är du ju lite lätt fnoskig oxå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.