Hund med änglavakt

Skyddsängel

Morgonens resa mellan Catlas dagis i Svista och centrala Uppsala blev dramatisk värre, för mitt ute på den vältrafikerade gamla E4:an kryssade en hund fram mellan bilarna. Djurvänner som vi är, jag & min gode make, så stannade vi förstås och försökte locka till oss den fyrbenta (när det blev glapp mellan bilarna då!) men detta var dessvärre lönlöst 🙁 Hunden var rädd och stressad och drog vidare, så till sist var det “bara” att ge upp… Innan vi stack så ringde vi förstås till polisen, men jag kan lova att jag INTE kopplade av en sekund förrän jag tre timmar senare fick veta att hunden var oskadd och hade kommit till rätta. Underbart skönt att det slutade så, för det var långt i från givet kan jag säga.

/ Storkelina – med hjärta för djur

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.