Finfina dagar

De senaste dagarna har varit fullspäckade med aktiviteter. I fredags kom Åke, Jenny, Sebbe, Jenny & vovven Sampson på besök men i stället för det tilltänkta besöket på Vålas anrika gästgiveri (visade sig vara stängt 🙁 ) så blidde det pizza hemma hos Danne, Maria & Alicia. Även Christian & Jejje var med, och vi hade en utomordentligt trevlig kväll. Med andra ord: Att gästis var stängt gjorde i slutändan inte så mycket 🙂

Tidigt i lördags morse lämnade jag & Tommie våra älskade djur här hemma (brorsan & Co var också här) och rullade ner till huvudstaden. För min del blev det sedan till att spendera dagen på universitetet, där jag skrev mitt allra första högskoleprov. Det blev med andra ord en ordentligt slitsam dag vid skolbänken, men trots att det var 25 år sedan sist så gick det riktigt bra. Faktiskt långt över förväntan*, vilket gav mig en rejäl självförtroende-boost. Härligt!

Medan jag var och skrev prov så hade Tommie checkat in på Grand Hotel, där natten skulle spenderas. Hotellvistelsen var Tommies fantastiskt lyckade 40-årspresent från vännerna Jonas & Ngozi, vilka vi sedermera sammanstrålade med på Akkurat Restaurang & Bar. En härlig kväll med god mat och fint sällskap 😛

Nu är vi åter hemma i stugan njuter av att ha haft en alldeles underbar helg. Tack bästa Jonas & Ngozi, och stort tack även till våra snälla ank/hund/katt/ödlevakter!

* Så här i efterhand så har jag förstått att typ alla utom jag själv har heeelt övertygade om att jag skulle greja provet på bästa sätt. Skumt hur det kan vara 😉

/ Storkelina – sååå nöjd med livet

Nygatan

Pizzamys hemma hos Daniel, Maria & Alicia.

CJ

Pizzaätarna Jejje & Christian förevigades med blixt.

rum

Tommie håller på och kollar faciliteterna i…

rummet

… det alldeles underbart behagliga hotellrummet.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.