Årets outfit?

Outfit

Nu utsedd till årets outfit. 😉

Om man kikar runt bland våra sociala medier så är det inte sällan man möts av bilder som rubriceras  “Dagens outfit”. Oftast handlar det om unga tjejer som stoltserar genom att visa upp sig i sina allra tjusigaste kläder, och nästan lika ofta är de utrustade med plutande läppar och ungdomlig skönhet. Jag? Ingen ungdomlig skönhet här inte, och definitivt inte dagens outfit. Nix, här snackar vi snarare årets outfit = fleecejacka, tåliga/vindtäta byxor och de obligatoriska gummistövlarna. Snyggt? Jag vet inte det jag, men det är i alla fall rackar’ns praktiskt OCH jag trivs 🙂

/ Storkelina – ett stycke landsbygdsboende

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.