FunkyKidz & så’nt

Som tidigare har påannonserats så var det denna söndag dags att åka till Stockholm för att se FunkyKidz-ynglingarna dansa på mässan i Älvsjö. För min & Tommies del så hette huvudattraktionen Livia, en sprudlande och härligt teatralisk liten 5-åring 🙂 Att se Livia uppträda, och att se hennes helt betagna lillasyster Nicki på läktaren, var rent bedårande och det är för övrigt alltid underbart att träffa Tommies syskonbarn. Och även mitt såklart, fast unge Herr Sebastian var ju inte på plats just i dag!

Efter dansuppvisning, uppträdande av Anton Ewald samt autografinsamling från den sistnämnde så blidde det final på en restaurang i Sumpan. Jodå, hela ligan på nio personer (även barnens föräldrar och morföräldrar var förstås på plats) smaskade i sig asiatisk buffé och summerade dagens intryck = MYCKET trevligt 😛

Några bilder (ungefär lika skarpa som barnen var stilla…) följer:

Busfrön

Dansösen Livia till vänster och lillsyrran Nicki i Anton Ewalds autografkö.

Nicki

Medan jag & Livia tittade på så stegade den modiga 3-åringen Nicki fram till Anton och…

Livia

… sedan var det Livias (och lite min!) tur. 😉

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.