Rösta på Bus-bilder

På språng

Bus på språng, ett av tävlingsbidragen.

Kattens Dag har firats i över 27 år, och några av dess syften är att katter ska kastreras/steriliserasoch ID- märkas.

I anslutning till Kattens Dag-firandet så anordnar fodertillverkaren Royal Canin olika tävlingar, och genom att skicka in bildbidrag så kan man exempelvis vinna en årsförbrukning kattmat eller bli “kalenderflicka” (en av tolv månadskatter i kattkalendern för 2015). Självklart så har vi skickat in ett par tävllingsbidrag, och även om jag mest hoppas på juryns gillande så får ni förstås mer än gärna gå in och rösta via länkarna nedan 🙂 En röst per bild, dag och dator (IP-adress) är vad som gäller!

www.royalcanin.se/kattensdag/fototavling/?pid=1061

www.royalcanin.se/kattensdag/fototavling/?pid=1121

/ Storkelina – stolt matte till finaste Bus

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.