När stocken härjade

stork med bebis

Grannen Jejje pluggar, och helt nyligen så fördjupade hon sig i en massa intressant statistik. I går hade hon vänligheten att dela med sig av sina studier, och detta i form av en  MYCKET intressant historia om hur barnafödandet i Amerika hade ökat lavinartat när stocken härjade (?!). Hm, liiiite märkligt lät det ju och mycket riktigt: Vad hon egentligen försökte beskriva var historien bakom bilden ovan, något som kan antas härröra från det faktum att när storken häckade (alltså inte när stocken härjade…) så ökade barnafödandet i USA markant. Skojsigt värre, och Jejje hade naturligtvis inte alls varit framme och tullat på ölpavorna 😉

/ Storkelina –  idag med en anekdot ur vardagen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.