Fönstertittare & så’nt

Buskul

Bilderna ovan togs dagen före julafton när jag hade tagit plats i köket för att göra köttbullar. Plötsligt kände jag mig iakttagen, och mycket riktigt! När jag tittade upp så stod finkissen Bus där på en stege och studerade mitt arbete. Efter att ha kikat på mig en stund så gav hon dock upp alla köttbullsfantasier och travade vidare upp till taket där “ingången” till vinden (och mössen…) finns.

I går kväll så slog jag sannolikt, och tråkigt nog, årets rekord i ryggsmärta 🙁 Det gjorde så vidrigt ont att jag var beredd att göra nästan vad som helst för att bli av med helsiket. Dessbättre så har det varit bättre i dag, men det var ändå så pass illa att jag & Tommie blev tvungna att ställa in det planerade besöket hos min mormor. Att Tommie hade jätteont i halsen bidrog ju förstås också.

I detta nu är jag tämligen rastlös, och det är väl inte så förvånande med tanke på dagens låga aktivitetsnivå. Jag skulle sååå gärna vilja ta en lång och härlig promenad, men det är liksom inte riktigt läge för det. Inte alls faktiskt…

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.