God fortsättning!

bordsplacering

Bordsplaceringskorten var av allra enklaste sort med “råa”, rivna kanter.

snittar

Dessa små tilltugg bestående av gurkskiva, som toppats med brieost & oliv smakade finfint framåt nattkröken.

Det nya året firades in på bästa sätt med alla djuren (förstås!), Tommie, Jonas, Ngozi, Stolle & Elwira. En trerättersmeny slukades, sällskapsspel spelades, skumpa dracks, ett flygande-lykt-race avverkades (endast en av tre lyktor kom ens upp i luften, och bara för att strax därefter kraschlanda i en gran precis vid huset…) och sist men inte minst så blidde det lite pilkastning (då hade även grannen Christian anlänt 🙂 ). En mycket trevlig kväll, men en alldeles för lååång natt som klär min ansenliga ålder föga… 😉

Årets nyårsmeny saknade de allra vanligaste klassikerna, och jag tänker då främst på rätter som innehåller hummer/skaldjur & oxfilé. Nix, allt kändes så uttjatat och jag kände mig därför nödgad att prova något annat. Resultatet? Jo, ungefär som nedan då’ra och klart ätbart 😛

MENY

Rostbiffsrulle med chilikräm & gurkstavar på liten toast

Inbakad fläskfilé med basilika & parmesan, frasig klyftpotatis, pepparsås & grönsallad

Hemlagad chokladglass toppad med kokos, chokladflarn & citronmeliss

Nu ska jag snart ta alla sängsovande familjemedlemmar och gästande bostisen Bessie och krypa ner under täcket. Ha det fint så länge, och som sagt: God fortsättning på dig!

/ Storkelina 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.