Nytt uppdrag & nya tider

hemsida

För en tid sedan fick jag hedersuppdraget att bli ny webmaster för Svenska Bostonterrierklubben, och i samband med detta så beslutade man också att jag skulle bygga en helt ny hemsida. Den sistnämnda släpptes sedermera “lös” i går kväll, och för den som är nyfiken på vad jag har gjort (det är väl mååånga det 😉 ) så går det fint att kika in på www.bostonterrierklubben.se . Nu har ni ju förstås inte sett den “gamla” sidan, men jag kan säga att denna är något modernare med ifyllningsbara formulär och annat smått & gott. Känns jättekul, och reaktionerna har så här långt varit positiva 🙂

Annars konstaterar jag att denna fredag var min sista arbetsdag (åtminstone på ett bra tag!) som icke-studerande. På måndag inleds mina högskolestudier, vilket innebär att jag de närmaste åren endast kommer att extra/feriejobba på Svensk Travsport. Att börja plugga känns superinspirerande, men separationsångest som jag har så känns det förstås lite vemodigt att tappa kontakten med “mina” mångåriga kunder… 🙁

I kväll ska jag unna mig att ha det lugnt och skönt, och i morgon blir det till att se SSK:s bortamatch (fast typ hemma för mig & Tommie) mot Almtuna IS, MEN sedan dröjer det inte länge innan allvaret drar i gång. Tjoho!

/ Storkelina – en dam i farten

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Nytt uppdrag & nya tider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.