Huvudstad, hockey & lantliv

I går morse åkte jag & Tommie ner till huvudstaden för att besöka min pappas grav, och sedermera fika hos mormor. Från början var det tänkt att vi skulle hälsa på min fina mamma, men det sprack dessvärre då hon fått vinterkräksjuka och sjukhuset (jo, inlagd igen…) hade utfärdat besöksförbud på grund av smittorisken 🙁

Efter Stockholmsbesöket  blidde det live-hockey i Uppsala, men tråkigt nog så blev det en odiskutabel förlust för SSK:s del. Såå trist när man gjorde sig till och äntligen gick på en match, MEN vi tröstar oss med att vi fick återse bästa Göran och ytterligare en eller annan trevlig supporter 🙂

Väl hemma i skogen så åkte vi för att plocka upp Catla på granngården Annelund, och där blev vi inte heeelt oväntat kvar några timmar. Mycket trevligt!

I dag har vi mest slappat och haft det skönt, men Tommie har i alla fall gjort några vettiga knop (snöskottning och hämtning av några olycksaliga som hade kört i diket i hög fart). Det känns minst sagt fint att veta att somliga har sina skyddsänglar där uppe!

Några vintriga helgbilder följer:

Talgoxe

Fin talgoxe vid tomtens fågelmatning (till dig, Gunilla!).

myskanka;hane;7 månader

Stilige ankan David har snöbadat och flaxar med vingarna.

Tvättid

Ordet tvättid får här en något annorlunda innebörd.

Vinter

Snövitt hemma på tomten.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Huvudstad, hockey & lantliv

 1. Tack för talgoxen!!!
  Glöm inte heller att det är dags att räkna de små luringarna nästa helg (24-26/1).
  Och framförallt, LYCKA TILL med pluggandet, kommer dock att sakna dig otroligt mycket här på jobbet 🙁

  Kram /G

 2. Hej Tack för det trevliga mötet med dej och Tommy. Så kul att träffa er !! Måste ta med familjen och komma och hälsa på er vid tillfälle.
  Ha det bäst
  Göran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.