Fredag med sting

Chili

Min no bean chili ser ännu inte mycket ut för världen, men om några timmar så.

I eftermiddags hade jag & Tommie planer på att vara lite spontana och sticka ner till huvudstaden för att äta gott och träffa folk. Hundvakt hade ordnats (tack för er välvilja Jenny, Johannes & Bessie), boende var kirrat (tack svägerskan Jenny) och vännen/kollegan Annica var inkallad MEN sedan blev vi återigen spontana och ställde in. Så det kan bli liksom 😉

Som alternativ till restaurangbesök och annat så står nu en “No Bean Chili” och puttrar på spisen. Häromdagen så skickade jag ut en efterlysning bland mina facebook-vänner, och lustigt nog så visade sig de två som svarade skicka nästan identiska recept. Det var faktiskt bara en ynka detalj som skilde dem åt! Hursomhelst, STORT tack till receptspridarna Kennet och Malin – jag litar ju stenhårt på att det här blir bra 😛

Annars så pluggas det (superkul 🙂 ), jobbas en smula, gosas med djuren, pysslas med maken och en massa annat skoj som gör livet värt att leva för en tjej på snart 44 jordsnurr (visst lät det sista som något ur en kontaktannons från 80-talet?!). Tjing på sig!

/ Storkelina 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.