BusHörnan

Mjau på er, nu var det så där rackar’ns länge sedan igen. Här hemma i min koja har det dock inte hänt så mycket nytt. Ni vet ju redan att “valpen” blev vuxen, och att en kvackande liga med fjäderfän flyttade hit precis innan alla löven blev gula. Det är förresten en samling märkliga figurer det där, då och då kommer hela gänget springande (eller nja, mera vaggande!) efter mig och liksom väser. Inte alls så lustigt, för jag förstår ju inte vad dom vill! 🙁 För det mesta så springer jag då upp på verandan och gömmer mig (jo, men bara liiiite) tills dom har lugnat ner sig…
Annars så rullar livet på som vanligt, men jag måste erkänna att jag nu börjar längta massor tills det blir sådär grönt och fint ute. Och varmt! Till dess? Ja, då värmer jag mig gärna framför träkojans svarta eldlåda eller i husses & mattes binge. Mjau så länge!
/ Bus – med längtan efter sommaren
Studiekatt

Är detta vad som menas med studiehjälp?!

Snuttan

Matte, är det okej om jag lånar EN av alla dina pennor? Bara en, snälla!!

Finkatt

Nähä, då ligger jag väl bara här och är dekorativ då.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”BusHörnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.