Tommie + Sallad = Sant

Sallad

Krämig pasta (med crème fraiche, basilika, lime & svartpeppar), kräftstjärtar, ägghalvor, rödlök, brödkrutonger, majs, avocado, cocktailtomater, gurka och osttärningar. Smarrigt!

Alla som känner min bäste Tommie vet att grönsaker inte alls är hans grej, och att han aldrig ens har uppfattat pajer & sallader som fullgoda måltider. Förrän nu vill säga! Okej, det är inte grönsakerna som står i fokus MEN gång efter annan har Tommie kommit hem med egenblandade pastasallader som helt uppenbart är en ny favorit. Denna måndagskväll körde vi dock inte någon av butikernas självplocksbufféer, utan här blidde det minsann hemfixat med närodlade ägg från granngården Annelund. Mycket fräscht och gott 😛

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.