Sortering, glada barn & pizza

bild

Marknadsföring samt ekonomi- och verksamhetsstyrning är vad som står på schemat de kommande 10 veckorna.

Morgondagen bjuder på nya kursstarter, vilket innebär att resten av terminen kommer att ägnas åt ämnena marknadsföring samt ekonomi- och verksamhetsstyrning. Känns mycket inspirerande!

Denna söndag har till största delen tillbringats utomhus, och det var främst sortering av återvinningsberget som stod i fokus = plast, metall, glas osv sorterades och fraktades bort. Det blidde även ett kort möte med Camilla, charmtrollet Vera med det bubblande skrattet, goaste Max som delade ut bamsekramar och sist men inte minst: Den nästintill traditionsenliga söndagspizzan 😛 Och jodå, det är bara att ringa till pizzerian i Våla och beställa en Helena Special om ni blir sugna. Nu finns den till och med på den officiella menyn (hm, betyder det månne att jag äter samma sorts pizza ofta?! 😉 )…

Natti natti och ha det gott! 

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.