Annelundskväll med drag

Gårdagen bjöd på finväder, och efter en dag med plugg (undertecknad) och diverse göromål på tomten (Tommie) så blidde det party på granngården Annelunds veranda. Eller förresten, inte bara på verandan för vi spelade kubb och tog en gemensam promenad med hundarna också 🙂 Hursomhelst, det var på verandan som svala drycker intogs och det något modifierade UNO-spelet spelades. Det sistnämnda har utökats med ett par extra “straffkort”, nämligen 1) Pizza-Tommie (ta upp 7 kort) och 2) Sambal (ät en tesked sambal oelek och le…). Våra extrakort sätter onekligen lite extra krydda på tillställningen, och om någon tycker att det verkar det minst omoget så skyller jag ALLT på vår vän Stolle som var den som en gång införde dessa evinnerliga straff 😉 Ett av de vassaste straffen var för övrigt när en viss ung dam (nämner förstås inga namn, what happens in Hindersbo stays in Hindersbo…) förlorade pilkastningen och fick dricka en shot bestående av gin & rapsolja. Hu så hemskt!! 🙁

/ Storkelina – direkt från söndagssoffan

afrikansk dvärgget

På Annelund hälsade den rotskottsätande geten Gittan oss välkomna.

Promenad

Kvällspromenad med hundarna – jag & Catla gick lite bakom de andra och passade på att träna lite.

UNO

Annelunds fiiina UNO-lek.

Sambal

Tommie har fått sambal-kortet, och titta bara som han ler!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.