Fasantupp på väg

Min kollega Gunilla har vittnat om att det på sina håll fullkomligen kryllar av fasaner, men själv “sprang jag på” min första så sent som i lördags. Jodå, och jag kan lova att det var en rejält envis rackare till fasantupp! När jag & Tommie kom åkande med bilen så promenerade han lugnt runt på vägen, och vi (mest Tommie då 😉 ) saktade förstås ner för att han skulle hinna passera. Det där med att passera var dock inte vad som stod på tuppens schema, för först stannade han precis framför bilen och sedan bestämde han sig för att ta sig vidare framåt genom att mer eller mindre smeka bilens sida… Då vi naturligtvis inte ville riskera att köra över den lille rackar’n så var det alltså inget annat att göra än att stiga ur bilen och valla killen i en annan riktning. Särskilt bråttom hade han dock inte, vår vän. Nix, han hade förmodligen gärna snackat vidare och poserat ytterligare en stund 🙂

Fasantupp1

Fasantupp på promenad och…

Fasantupp2

… här har samma kille bestämt sig för att ta rast.

Fasantuppen

Hej då, tuppen!

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.