Lite av varje

Paket

Bästa Tommie har varit ute och shoppat till lillkillen Sten (2½ veckor), och lustigt nog så hade innehållet förmodligen varit detsamma även om jag hade valt det själv.

Det är egentligen fascinerande hur det “lilla” i tillvaron emellanåt kan betyda så mycket, men presentförpackningen ovan är just en sådan sak. Kartongen, som finns på H&M, är utformad som en liten väska och jag blir fånigt glad bara av att titta på den 🙂 Varför? Det vet jag egentligen inte riktigt, men kanske är det så enkelt att den sticker ut en del från det vanliga kartongsortimentet. Och så är ju den rosa valen så väldigt söt också!

Annars rullar det mesta på ungefär som vanligt = har precis slutfört ytterligare en examination i marknadsföring, pratat med mamsen, mockat rent hos ankorna, matat ödlan Ömer, gosat med Bus & Catla osv osv. Jag gillar! 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.