Tisdagsbad & så’nt

Dagarna rullar på, och diskbråcksgumman mår bättre och bättre 🙂 Sjukgymnastik och diverse övningar gör gott, och i dag blev det till och med lite vattengympa i Tierp. Jodå, tillsammans med brorsan Åke, Jenny, Sebbe, Danne & lilla Alicia (Tommie jobbade 🙁 ) så bar det av till Trollsjön (ursprungligen en bergtäkt som bröts fram i samband med att E4:an drogs om) och det var verkligen superhärligt att bada i det rena och klara vattnet. Gammal skärgårdsbo (eller mest sommargäst 😉 ) som jag är så uppskattar jag ju dessvärre inte de traditionella insjöarna med brunt och grumligt vatten…

Häromdagen återupplevde jag härliga barndomsminnen, och detta i och med att brorsonen Sebbe placerades i köket för att göra egen lemonad. När jag var liten körde vi på citroner, men här blidde det i stället lime och precis lika gott 😛 Ska helt klart göras flera gånger i närtid, för det känns så himla fräscht med hemlagat!

Nu ska det vilas och samlas kraft, för inom ett par dagar så räknar jag med att börja jobba så smått. Ha det gott så länge!

/ Storkelina

Härliga Trollsjön i Tierp (bild från www.tierp.se ).

Limelemonad

Sebbes friska limelemonad.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.