Fishshot, jobb & glass

Fishshot

Sedan jag & Tommie slutade snusa för drygt två år sedan så smaskar vi i oss en ansenlig mängd halstabletter av sorten Fisherman’s Friend. Det sistnämnda är något våra uppmärksamma grannar har noterat, så i går kom Christian (och lite Jejje 😉 ) med en pava Fishshot till Tommie (och lite till mig 😛 ). De är ju bara för söta!

I dag har jag förvärvsarbetat fyra timmar hemifrån, och även om det gick riktigt skapligt så var jag bra mör efteråt och är MYCKET tacksam över att få sitta hemma och jobba denna vecka = slipper de långa resorna. Tack chefen! 🙂

Har precis kommit hem från en liten biltur med stopp för mjukglass i Våla City, och nu blir det i stället soffmys i sällskap av bordsfläkten.

/ Storkelina

P.S. Återkommer så småningom med en smakrecension av ovannämnd dryck. D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.