Helgnytt

Bortsett från ett litet avbrott för Tommies födelsedagsmiddag (tack snälla Jenny!) så har helgen ägnats åt byggnation, byggnation och ytterligare byggnation. Okej, liiite annat har vi faktiskt hunnit med för dels så har mamma varit “på byn” och dessutom så kräver ju djuren alltid sitt. Och tur är väl förresten det sistnämnda, för det finns faktiskt få företeelser som är mer rogivande och välgörande än att studera våra fyrbenta och fjäderprydda små vänner. Jag skulle till exempel lätt kunna kolla på en hel långfilm med duon Catla & Bus som huvudrollsinnehavare, och förmodligen så skulle jag då både vrida mig av skratt och säga vojne vojne… 🙂

Några bilder från helgen följer:

Byggare

På taket ser vi gästarbetarna Danne & Jejje, medan Matte & Åke här står på backen och kommer med glada tillrop.

Rocky

Gästande Rocky jobbade mest på solbrännan.

Mamma

Mamma läste diverse tidningar när hon inte, som på denna bild, tittade barskt på sin alldeles underbara dotter 😉

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.