Bygge, kräftor & så’nt

Sedan Tommie kvaddade fingret så har vi fått massor gjort på vårt bygge. Låter det bakvänt? Jo, men med våra underbara medmänniskor är INGENTING omöjligt (hm, det där lät egentligen lite väl mycket Gunde för min smak… 😉 ). I fredags kom Trio Thorson bestående av Danne, Matte & pappa Lelle hit och förberedde en massa som sedan kom på plats under lördagen = stommen inklusive takstolar blev klar medan Tommie mest låg i hängmattan och tog det lugnt 🙂 Heeelt underbart, och vi har än en gång kunnat konstatera att blodsband är långt i från allt. Utöver byggare Åke (min finaste bror) så är det nämligen bonusfamiljen Thorson som har “gjort det”, och vi är förstås oändligt tacksamma och älskar dem för det!

Lördagskvällen bjöd på ytterligare familjemys då även kusinbarnen Sanne & Kim samt sambon John (bara Sannes då!) dök upp. Vi var totalt 11 stycken som slaskade i oss kräftor och annat gott, och innan kvällen/natten var slut så anslöt även grannduon Christian & Jejje. Mycket trevligt, och mycket sent (eller tidigt) blev det…

Några bilder från helgen följer, men tyvärr inte en enda från kräftkalaset som avnjöts i den nybyggda och ej färdigställda delen 🙁 Mysigt var det dock!

Trio

Åke, Lelle & gipsade Tommie diskuterar byggnation.

Takstol

Matte & Danne håller upp och visar första takstolen, medan Tommie smyger in i bild för att reta frugan (får INTE klättra på tak med en hand).

Bakifrån

Tillbyggnaden sedd från kullen bakom huset.

Kim & Tommie

Under söndagen skulle Kim testa vår fyrhjuling, och i början hängde Tommie med.

Kim, Sanne & John

Mina älskade kusinbarn Kim & Sanne samt bäste John.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.