Härlig Vallentuna-tripp

I går åkte jag, Tommie & Catla ner till Vallentuna dit fina familjen Jonas, Ngozi & lilla Sten precis har flyttat. Vi bjöds på en helt underbar chiligryta (långkok 😛 ) med ris, gräddfil & jalapenos och till detta serverades även bröd & ost. En skvätt vin eller två gick också ner innan det var dags för kaffe & glass, och vi hade en fantastiskt trevlig kväll/natt 🙂 Det enda tråkiga var att söta fyra-och-en-halv-månaders-Sten gick och lade sig så tidigt 🙁

I morse inledde vi med frukost, och därefter blev det en härlig fikastund i trädgården innan det var dags för Våla-borna att resa hemåt. Det bar dock inte raka vägen hem, utan först åkte vi till vackra Altorps begravningsplats i Djursholm där höstens blommor planterades vid min älskade pappas grav. Jag blir alltid lika rofylld när jag kommer dit, men just denna gång gjorde sig den där riktigt stora saknaden tydligt påmind. Det är mer än 10 år sedan vi förlorade pappa, men emellanåt känns det som om det var i går. Märkligt hur det är det där…

Just nu är det soffmys som gäller, och framför allt så är det kissen Bus som pockar på lite extra uppmärksamhet. Man kan nog säga att Bus tycker att det är skaaapligt onödigt när vi åker bort på det där viset!

/ Storkelina

Bilderna på Sten med familj inväntar publiceringstillstånd, så ni får hålla tillgodo med ett bord, Tommie & dödskallen.

Dukat bord

Dukat bord inför en ypperlig måltid.

Tommie

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.