Veckorapport

De senaste veckorna har jag haft så mycket omkring mig att jag halvt har stressat ihjäl mig (inte okej 🙁 ), men igår kom så äntligen vändpunkten. Okej, det har varit full rulle även i helgen MEN det har inte varit frågan om några måsten och det är en väsentlig skillnad det. Såå underbart skönt att äntligen få komma ner på Jorden och ta några härligt djupa andetag igen 🙂

Gårdagen bjöd för Tommies del på takarbete, och till sin hjälp hade han denna gång superhjältarna Danne & Christian. Själv var jag ute på en liten shoppingtur med Åke & Jenny, unnade mig en grymt skön eftermiddagslur och avslutade sedermera med middag och diverse drycker tillsammans med ovannämnda filurer samt unga herrarna Sebbe & Liam 😛 Även granntösen Jejje svängde förbi och förgyllde vår tillvaro på vägen hem från sitt kvällsskift.

En höstruskig söndag lider mot sitt slut, och trots det mindre uppiggande vädret så har den varit riktigt välgörande. Den skogstur som jag i eftermiddags tog tillsammans med Tommie, Catla & kissen Bus (!) var dagens största ansträngning och det säger väl en del om hur slappt det har varit 😉 Nu är det “bara” en liten detalj som saknas, och det är vatten i kranarna. Pumpen som förser oss med vatten från brunnen tvärdog igår, och det känns förstås mindre uppiggande… Måste fixas pronto!

/ Storkelina

Gäspning

Bus “fångad” i en gäspning.

Wilgot & Gittan

Granngården Annelunds afrikanska dvärggetter Wilgot & Gittan tittade fram när jag var och knyckte halm. Bilden gör dem dock ingen rättvisa, för de är MYCKET sötare i verkligheten.

Tommie & Crippa tunnan

Tommie & Christian i djupa diskussioner under lördagsnatten. Värmen från eldningstunnan är förresten undergörande!

Himmel

En liten skymningsbild tagen hemma på tomten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *