Korvgrillning & gala

Lördagen inleddes för min del med pluggande inför kommande veckas tenta, men sedan fick jag en välbehövlig paus i form av korvgrillning på Gåsholmen nere vid sjön Tämnaren. Med på färden var Catla, Danne & Alicia, Åke, Jenny, Sebbe & lille Sampson medan Tommie & hans friska hand dessvärre var mitt i ett måleriprojekt. Hursomhelst, mycket trevligt! :

Efter grillningen så blev det ytterligare studier och lite vila, men sedan kom Christian & Jejje förbi med en blomma och en hel “säck” godsaker 😛 Lördagskvällen bjöd således på ostar & salami med Dijonsenap, lufttorkad skinka, chips & diverse grönsaker med två sorters dipp, Brie-ost, bubbel och UFC-gala. Mycket uppskattat (mest godsakerna, galan var sisådär), även om undertecknad dessvärre var rätt slak i både kropp och själ.

Storkelina – en glad men trött en

danne alicia

Danne & allra sötaste dottern Alicia.

sampson

Sampson, en av Catlas bästa kompisar.

tjurar

Vid sidan av grillplatsen betade ett gäng tjurar.

grill

Alla utom Alicia var djupt koncentrerade på vad som försiggick i grillen.

holmen

Den vackra grillplatsen i ett annat ljus.

sociala

En skara nyfikna kossor “vinkade” adjö.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.