Älskade mamma & röd dröm

Till att börja med så vill jag berätta att mamma ännu en gång har fått positiva röntgensvar, och att glädjen och lättnadskänslan därmed är enorm. Det är nästan ofattbart hur mamma bekämpar den lungtumör, som man ens provade att behandla enkom tack vare en pågående forskningsstudie vid Karolinska Institutet. För två år sedan fick mamma sin diagnos, och prognosen såg minst sagt eländig ut – idag var mamma ute med en väninna och hade det gott. Det är verkligen helt fantastiskt hur livet överraskar en ibland!

När det gäller vår tillbyggnad så går den, trots Tommies skada, stadigt framåt. Nu är det faktiskt inte mycket kvar att göra utvändigt, och det ska bli såå roligt att snart få komma igång med den invändiga designen. Ett gäng välkomna kvadratmeter som ska bli till sovrum, tvättstuga och badrum – jippie 🙂

Nu ska det kopplas av en stund innan sängdags och morgondagens fortsatta inför-tenta-pluggande, så ha det gott och natti natti.

/ Storkelina – nöjd och glad

P.S. På bilden nedan förefaller tillbyggnaden vara gigantisk i förhållande till resten av huset (det som syns då 😉 ), men i verkligheten så hänger allt ihop på ett utomordentligt harmoniskt vis. D.S.

tillbyggnad

Tillbyggnad med dörr till tvättstuga och ett antal sovrumsfönster. Boendeytan kommer att öka markant = I Like.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *