Toppenhelg i norr!

I fredags åkte jag & Tommie 67 mil norrut, och anledningen var att jag skulle delta i ett kommittémöte för Svenska Bostonterrierklubbens räkning. Lyckligt lottad som jag är så hängde bäste Tommie med som “privatchaufför”, men en bidragande orsak var förstås att mötet ägde rum hemma hos Catlas uppfödare. Medan jag, uppfödare Ann-Britt, Louise & Helen hade mååånga timmars möte så kunde Tommie således umgås med såväl uppfödare Nisse som ett antal härliga hundar: Catlas mamma Bella, Catlas mormor Stumpan, bostonterriertikarna Evita & dottern Doris, Evitas 4½ veckor gamla valptrio samt sist men inte minst spetsen Ronja. Och jodå, ytterligare två bostisar (Frank & Önska) kom förbi på tillfälligt besök så det blev en riktig hundhelg med en massa god mat i trevligt sällskap 🙂 Superhärligt, men icke desto mindre så saknade vi våra egna fyrbenta hur mycket som helst… 🙁

Stort och varmt tack till Åke, Jenny, Sebbe & Sampson samt grannen Christian som såg till att våra hjärtan hade det bra medan vi var borta.

Ett par bilder från “toppmötet” i norr följer:

bostonterrier;valp;4½ veckor

Tommie tog en selfie med en alldeles underbar hanvalp e. Veterinärstugans Amerigo (Frank) u. Kingsline Talkative (Evita) i famnen.

Polarskäggets Finurliga Flora

I uppfödaren Ann-Britts händer sussade lilla tikvalpen Flora (föräldrar som föregående bild) såå sött.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.