Helgstatus

Helgen har så här långt varit fantastiskt lugn 🙂 Själv har jag ägnat dagen åt studier, medan Tommie körde med heldagskurs i Uppsala. Den sistnämnda krävs för att Tommie ska ha rätt att utöva sitt chaufförsyrke, men dessvärre visade sig dagens utbildningsdag vara heeelt i onödan… Tommie hade redan tidigare tillgodogjort sig just det aktuella teoriavsnittet, och det känns naturligtvis riktigt surt och bortkastat 🙁 Men ja ja, jag får trösta mig med att jag fick finfin studiero nu när min dekorativa och därmed distraherande make var frånvarande 😉

För övrigt så har det inte hänt så mycket mer än att jag har kämpat mig igenom ett par pass på crosstrainern (skönt, i alla fall efteråt 😉 ), mockat rent hos ankorna, gosat med alla djuren, kollat på film och tjattrat med finaste mamma. Och jo, ett par ynkliga knop på bygget har också avverkats men då nöjde jag mig med att sällskapa Tommie. 

/ Storkelina

tillbyggnad

Här står Tommie i vårt blivande sovrum och tätar…

tillbyggnad

… ovanför-sängen-fönstret.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.