Gäster & brasa

Till skillnad från gårdagen, då jag inte ens lämnade tomten, så har det denna söndag varit full rulle. Först kom bäste Dr Storck med familj på besök för att fika och låta våra hundar busa av sig, och lite senare tittade även Danne, Alicia, Lelle, Gunnar & Ingalill förbi  för en liten husinspektion (Dannes pappa Lelle är vår alldeles fantastiska bygga-hus-guru 😉 ). Och inte nog med det, för därefter rullade jag & Tommie över till granngården Annelund, där Christian & Jejje eldade och precis var i färd med att påbörja korvgrillningen. Det sistnämnda blev dock inte alldeles lätt, för när Tommie hade tippat av ett släp fullt med ris och spillvirke över brasan så blidde det allt annat än bra grillglöd… 😉

/ Storkelina – en höstsöndag

grilla

Jejje tar skydd efter att ha försökt fiska fram lite bra glöd. Här är det Christians tur att anfalla brasan, och han lyckades faktiskt få till det.

rocky

Fina Rocky njuter av det härliga höstvädret. I bakgrunden skymtar den lilla hundgården om blott 74 (!) kvm – “bara” 14 kvm större än vårt hus före tillbyggnaden…

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.