Långkok & så’nt

kryddor

Jag kanske är konstig, men jag tycker att färgglada kryddor är oerhört vackra.

Medan Tommie har byggt på nya sovrummet så har jag pysslat lite i köket = en gryta full med Texas Chili – Storkelina Style kommer att stå och puttra på spisen i sisådär en fem timmar. Väl värd att vänta på! 😛

Annars är det rätt lugnt här hemma på byn och jag fortsätter att njuta av höstrusket, som liksom gör det fullt legitimt att bara vara inne och mysa med en brasa i kaminen 🙂 Ingen stress och inga måsten, för studierna får vänta tills på måndag och allt annat som borde göras får göra detsamma. Har nämligen, vid denna mogna ålder, kommit fram till att en stor del av våra “måsten” är rena tankevurpor som egentligen handlar om ganska triviala saker. Som tur är så är det ju rätt sällan våra åtaganden handlar om liv och död, det vill säga det mesta kan faktiskt göras en annan dag. En härlig insikt, även om den sannolikt kommer att visa sig vara ytterst temporär 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.