Glada gossar & happy lady

tillbyggnad

En rackarn’s oskarp bild, men jag vill ju visa att jag inte är någon slavdrivare utan att Danne & Tommie har KUL när de bygger hus.

Själv är jag och ett par av mina eminenta kurskamrater snaaart klara med ett PM-arbete och det känns otroligt skönt. Och inte blir det sämre av att veta att medan jag jobbar här inne så ser änglarna Danne & Tommie till att bygget fortskrider. Helt underbart, för nu dröjer det tamejtusan inte länge innan vi har ett nytt sovrum och massor av efterlängtade garderober 🙂 Badrummet får komma så småningom, och känns inte alls lika bråttom – det vi har är ju fullt funktionellt även om det nu är litet.

Annars är jag rent allmänt på ett strålande humör och fann mig själv under dagen högt och ljudligt sjungandes på Emil i Lönnerbergas “Du käre lille snickerbo”. Varför vet jag icke, men struntsamma för det känns bra. Ha det fint så hörs vi!

/ Storkelina – full av bus

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.