Konferens, studier & Friends

Busrulle

Den senaste veckan har det varit full rulle med konferens, studier och annat och än är det inte över = liten onlinetenta i marknadsföring väntar under morgondagen. Hursomhelst, konferensen var utomordentligt givande såväl arbetsmässigt som socialt och att den toppades med god mat och föreställning på Cirkus var förstås en härlig bonus. Inte så dumt att ha ett arbete och en massa härliga kollegor! 🙂

I år blir det inget Stockholm International Horse Show för min del. Har ju varit i Globen ett antal gånger under åren, och hade också funderingar på att kolla in första vändan på Friends Arena men när det inte var någon som “kastade” biljetter över mig så hoppade jag över det. Har rätt mycket annat nu, och gillar inte att ha alltför många helger i rad uppbokade…

Som de flesta vet så är mina/våra djur utomordentligt viktiga för mig, och jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan den glädje de sprider bara genom att finnas till. På bilden ser ni finaste kissen Bus, som närmast liknar en oformlig massa MEN det är tydligen skönt att ligga på det där märkliga viset. Njuter hon så njuter i alla fall även jag, och vips så är dagen “gjord”. Härligt!

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Konferens, studier & Friends

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.