Indiskt & adventsfika

Helgen har varit fantastiskt trevlig, och då framför allt gårdagen då våra fina grannar Christian & Jejje bjöd oss på underbar mat på Uppsala-krogen Indian Kitchen 😛 Innan det blev taxi hem hann vi även avverka den engelska puben Sherlock’s, den irländska puben O’Connors och sist men inte minst en snabbis (nä, inte på det viset! 😉 ) på Katalin. Ett mycket uppskattat storstadsbesök (jaja, allt är relativt…), som satte lite extra krydda på vår annars så stillsamma tillvaro här hemma i skogen 🙂

Idag har vi varit hos bäste Danne, som bjöd på adventsfika med nybakat. Utöver Danne & lilla dottern Alicia så var även Åke, Jenny & Sebbe på plats och vi hade det supermysigt. Himla kul att hela ligan, både som permanentboende och fritidsgäster, har köpt hus här i krokarna.

Nu ska jag snart gå och sussa sött, så ha det gott!

/ Storkelina

alicia sebbe

Allra sötaste Alicia hade kul med sin 11-årige farbror Sebbe, som tillfälligt gästade den rosa sängen.

JULGRAN

Att klä granen tiiiidigt verkar ha blivit populärt, men själv väntar jag helst till julafton eller kvällen före.

danne2

En suddig version av min bonusbrorson Danne.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.