Finlördag

BuspromenadEn alldeles underbar lördag inleddes med att Tommie väckte mig med kaffe & lussebullar (jo, det hela avnjöts förstås i sängen), och det blev sedermera promenad med Catla i finvädret. Som ni ser på bilden så hängde kissen Bus med en bit på vägen, men strax efter att den togs så hittade hon andra roligheter (möss?) och avvek. Hursomhelst, jag fick en superhärlig start på dagen! 🙂

Tommie har ägnat sig åt lite takmålning i tillbyggnaden, och i detta nu tar han sig en välförtjänt tupplur i soffan. Trooor faktiskt att jag ska göra detsamma, för att kunna göra just det är bland det lyxigaste jag vet. Såå himla mysigt, och så orkar jag ju dessutom vara uppe lääänge i kväll (kvarleva från barndomen när jag inte fick göra som jag ville 😉 ). Ha det gott!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.