Julmys!

julklappar

Julafton spenderade jag & Tommie tillsammans med ytterligare 12 personer i brorsans familjs hus en knapp mil hemifrån. Massor av god mat, välorganiserat till tusen och en massa underbara människor. Riktigt, riktigt trevligt var det och bilen rullade inte hemåt förrän framåt 1-tiden. Och jodå, då hade vi även hunnit skråla till spelet Lips (kanske ingen skönsång men kul var det!) 🙂

Trots att vi i princip bara ger julklappar till barnen, det vill säga min brorson SebbeDannes lilla Alicia, så har vi påfallande många nya saker här hemma. Dels så fick både jag & Tommie, som vanligt, fantastiskt fina klappar från våra arbetsgivare men därutöver blev det även några överraskningar. Mamma hade med sig den mest underbara morgonrock jag någonsin har ägt, och grannarna Christian & Jejje förärade oss med delikat choklad OCH de mest fantastiska vantar jag har skådat. De sistnämnda har Jejje själv virkat, och i typ påminner de rätt mycket om lovikkavantar. Wow! Tommie fyllde på samlingen med glas i serien Orrefors Intermezzo, och utöver det så “snodde” vi åt oss gångstavar och en låda gotter hemma hos brorsan 😛 Sist men inte minst så fick Catla julklappar av både brorsans familj & mamma, och vi känner oss så härligt ihågkomna. I like!

Idag har vi haft en riktig slappardag, och utöver besök av Danne, Alicia, Matte & Lelle (hälsade på Tommie medan jag tog en eftermiddagslur 😉 ) så har det blivit precis nada gjort. Mycket välbehövligt efter ett par dagars stress, och inför kommande tentor…

/ Storkelina – nu åter välfylld med Janssons Frestelse & brysselkål

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.