Vinterkyla med mersmak

Medan Tommie var och åkte skridskor med 10-årige Rävsvads-Emil så var jag hemma och gjorde precis ALLT för att slippa plugga. Känner liksom att det är rätt skönt att för en gångs skull vara helt och fullt ledig, men det är väl snart dags att ge upp den tanken…

Efter några dagar med julmat (mest Janssons Frestelse & brysselkål för undertecknad 😉 ) så sitter jag nu och suktar efter den pizza, som snart gör sitt intåg 😛 Julen i all ära, men jag tillhör ju dem som gärna håller den kort. Ääälskar ju liksom den inte alls särskilt gråa vardagen 🙂

Några bilder från dagens härliga vinterväder följer nedan, ha det gott tills vi hörs igen!

/ Storkelina

vintersol

Bortsett från den fula torkställningen så älskar jag utsikten här hemma.

tomt

Här är en vy mot tomtens andra grind, och…

fågelmatning

… här har vi en bild från fågelmatningsstationen under vår stooora gran.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.