Underbart landskap

För dagen är det mest en massa pluggande inför veckans två tentor, men en liten tur med Catla och rastning av grannhundarna Rocky & Smula har jag också hunnit med. Det är såå underbart vackert med all snö, och det gäller att passa på att ta bilder här hemma innan Tommie har röjt loss med nya plogen. Man vet ju hur det är med grabbar & maskiner, det är ofta så kul med det nya att ALLT ska bort. Tänker till exempel på Danne & motorsågen (blev typ kalhygge på hans tomt 😉 ), och ser lite framför mig hur Tommie “rakar” tomten så att den blir redo för krocket (är DU redo Stolle?!)… Det blir hursomhelst rackarn’s skönt för Tommie att slippa skotta bort all snö – igår kväll när han kom in efter ett pass med snöskyffeln så trodde jag nästan att han skulle falla ihop av utmattning 🙁

Några bilder följer, ha det gott!

/ Storkelina

träd

Träd med snötyngda grenar piggar upp.

mot grinden

På väg mot grinden och glad över att Tommie skottade en gång igår.

smula

Grannarnas Smula stormtrivs i vintervädret.

catla rocky

Rocky undrar varför inte han, liksom Catla, fått något täcke på sig och tycker att vi ska gå in. Ja ja, men inte in i ladan Rocky!

snö

På väg hem och möts av rött hus omgärdat av snö. Underbart!

fönstertittare

Bus tycker att det är rätt onödigt med mycket snö & kyla, och då passar det bra med “fönsterjakt”.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.