Lite av varje

Gårdagen var skapligt intensiv, men inleddes i alla fall lite försiktigt med kaffe på sängen (för min del, Tommie hade ju vänligheten att servera 😛 ). Efter några timmars studier hade vi sedermera middagsgäster i form av Danne & lilla Alicia, och sist men inte minst rullade vi ett par kilometer bort för att hämta halm, fika och mysa en stund i Tv-soffan med Rävsvads-trion Cicci, Mats & Emil. Unge herr Edwin hade redan gått och lagt sig, och Wilma var som vanligt ( 😉 ) ute på vift. Jag & Tommie hade hursomhelst en utomordentligt trevlig dag/kväll 🙂

Idag har jag haft storstädning hos våra ankor, medan Tommie har grejat med några byggdetaljer. Nu ska jag ta en så’n där härlig eftermiddagslur, men så småningom bär det av en sisådär 400 meter bort till granngården Annelund. Jodå, i afton har vi minsann förmånen att bli bjudna på middag och att det sistnämnda blir i form av pulled beef (premiär för oss!) gör ju inte direkt ont.

Ett par bilder, oskarpa och tagna i dåligt ljus, följer:

alicia

Att Alicias ansikte är lika randigt som tröjan beror på att…

danne alicia

… vår randiga lampa skapar intressanta mönster. Hemma hos oss får man med andra ord ett något annorlunda utseende…

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.