Pulled beef & så’nt

bus & catla

Bus ligger på mattes långa ben medan Catla ligger bredvid och känner avund (?).

Söndagskvällen spenderades enligt planerna hos Christian & Jejje, där vi bjöds på en fantastisk tvårätters middag med pulled beef och en dessert bestående av bland annat choklad, mandel, kokos, hallon och proteinpulver (!) 😛 Den sistnämnda var en rejält hälsosam historia, helt utan socker, men trots det riktigt god. Att jag skriver trots beror på att jag av tradition både slaskar i mig mycket socker och fett, men jag insåg ju nu att det kan funka även utan dessa “nödvändigheter” 😉

Under natten till idag så ägnade jag mig åt lite (nöjes)studier i form av att ta reda på vilka av världens länder som har den lägsta cancerfrekvensen. Det visade sig att Nepal är ett av dessa, vilket medförde att jag sedermera ägnade ett par timmar åt att leta efter nepalesiska recept. Min tanke är att kosten utgör en rätt stor del av livsstilen, och därmed påverkar hälsan. Alltså, här ska testas maträtter från Nepal och ett par andra länder – det lär ju knappast vara skadligt i alla fall. Återkommer med en rapport så småningom 🙂

I morse inledde jag med en mysstund med Bus & Catla, men därefter var det dags att ge sig på terminens nya kurser: Beskattningsrätt & Kvalitetsstyrning. Känns riktigt inspirerande!

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.