För dagen mör…

smiley

Här hemma på tomten har vi delvis isgata, och det gör ju förstås att man tassar runt rackarn’s försiktigt. I morse hjälpte det dock inte att gå med myrsteg, och inte heller gjorde det saken bättre att jag skuttade runt i annat än räfflade gummistövlar (skulle ju till jobbet 😉 ) = föll handlöst bakåt och slog mig duktigt 🙁 Att en bit av handen svullnade upp och smärtade ordentligt märkte jag meddetsamma, men att även bäcken + rygg + en axel ballade ur kände jag mer och mer ju längre arbetsdagen led… Hm, jag undrar just hur det ska kännas imorgon?! Hursomhelst, trots mitt lilla missöde så hade jag en fantastiskt trevlig arbetsdag och fick dessutom skjuts både till och från jobbet med bästa grannen Christian 🙂 Nu? Hemma med min finfina flock bestående av Tommie och sammanlagt 24 små djurben – sämre kan man ha det!

/ Storkelina – lite lätt mörbultad

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.