Juicepress & tidspress

färskpressad apelsinjuice

Dagens härligt gula vitaminboost 😛

 

Igår var jag nere i Stockholm och förvärvsarbetade, och då kände jag mig sådär lagom pigg (typ inte alls…) . Natten till idag slog det sedermera till rejält, och jag hade rent djävulskt ont i halsen MEN i detta nu känner jag mig riktigt skaplig. Det bara måste ju bero på alla härliga vitaminer i den färskpressade juicen, eller?! Kanske inte, men att tro det gör helt klart sitt 🙂 Till och med Tommie börjar ju kvickna till efter en vecka i sjuksängen, men det kan ju i och för sig ha med själva tidsaspekten att göra. Ja ja, det lär ju i alla fall inte skada att få i sig lite apelsin!

Annars är det full fart med studierna med inlämningsuppgifter i både beskattningsrätt och kvalitetsstyrning. Helt klart kul, men ändå lite surt med den där tidspressen 🙁 Det är liksom roligare att själv få välja när det är dags att prestera 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.