Humöret på topp

film

Har haft några stressiga dagar med MASSOR av plugg (inlämningsuppgift preciiis avklarad) och rackar’ns ont i halsen, men humöret är ändå på topp 🙂 Och trots både en släng ohälsa och mastodontstudier så bjöd helgen på en toppenkväll med både bio (filmen American Sniper) och god mat i Gävle. Det var grannen Christian som var initiativtagare, och det tackar vi förstås för. Inte minst eftersom Tommie hävdar att hamburgaren, som var gjord på högrev och intogs på restaurang Brända Bocken, var den bästa han någonsin ätit. Kul!

I eftermiddags kom Tommie hem med säsongens första semlor, och eftersom han inte ville ha någon själv så tryckte jag glatt i mig båda. Superfärska och härligt goda var dom, men jag inser ju att jag är långt ifrån fornstora da’r då jag kunde slänga i mig tre stycken i ett svep. Nu räcker det faktiskt gott med två, och det är egentligen liiite för mycket…

Nu ska jag koppla av och göra ingenting en stund, men sedan är det dags för timmar av välförtjänt (tycker jag då 😉 ) sömn. Ha det gott!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.